lördag 4 maj 2019

Söndagen den 2 Maj

Dagbok:

Kommentar:
Ännu en fridag för gänget ombord. Om de är ombord eller har tagit en tur hem till Blidö vet vi inte. Men Mäster är nog helt säkert hemma i Traneberg.

Väder:
Uppehåll, Delvis molnigt, Fortsatt kyligt

Dagens händelser:
- En observation är att var dag så har de Svenska storföretagen en gigantisk förstasidesannons i Svenska Dagbladet. Denna dag är det Sandvikens Jernverk. Men de dagar man inte har någon som köpter hela förstasidan är den för det mesta delad mellan ett gäng med mindre men dock betydelsefulla industriföretag.

. Genevekonferensen har så långt inte ledit till några överenskommelser men man kan skilja ut två olika stora linjer. USA är mer isolerat av de andra nationerna medan UK har stort stöd. Samt att Frankrike har stadigt mindre sympati för Vietnam.

- En stor annons talar om detta:
VAR HELST NI MÖTER ELEGANTA DAMER MÖTER NI ROYS ...
Rafinerat vackra nylonstrumpor. Men så är också Roys något av det bästa ni kan få. Hos Roys har ni ett stort urval att välja bland. Söker ni en exklusiv nylonstrumpa finner ni den hos Roys. Roys har 25 affärer i Stockholm till er tjänst.
Aftoncrepe 15 dem svart söm för 8,75 per par
31 gge 30 dem erbjudes två par för endast 4,90
60 gge 15 dem 8,90
51 gge 15 dem 7,90

Och så vidare ..... Men fråga inte Donkeyman vad gge och dem betyder. Men det är uppenbarligen viktiga parametrar för nylonstrumpor.

- Den Engelska Cupfinalen är avgjord: West Bromwich Albion besegrade Preston North End med 3-2

Inga kommentarer: